Hoe gebruik je cheats in de Sims 4?

Hoe gebruik je cheats in de Sims 4?

Ik begin met uit te leggen wat cheats zijn en wat je ermee kunt doen, cheats zijn codes die je in je game kunt zetten waardoor je je sims blij kunt maken, geld kunt krijgen, spullen overal neer kunt zetten in bouwen, je sims niveau 10 laten halen in een vaardigheid, je sim jonger kunt maken, en ga zo maar door. Kortom cheats kun je gebruiken voor van alles en nogwat. Het belangrijkste is misschien wel hoe je de zogenaamde "Cheatbalk" moet openen, dat is eigenlijk heel simpel: Shift+Ctrl+C, nu zal er rechtsboven in je scherm een wit balkje verschijnen, de "cheatbalk". Het enige wat je nu nog hoeft te doen is een cheat invoeren, ik geef hier een aantal voorbeelden van de belangrijkste/meestgebruikte cheats:
 resetSim [volledige naam Sim] – Deze cheat kun je gebruiken voor het geval dat een Sim ergens vast komt te zitten. De huidige actie wordt dan geannuleerd en de Sim zal ergens op de kavel verschijnen.
Voorbeeld van toepassing: resetSim Christiaan Sims
hideHeadlineEffects [on|off]: Effecten zoals praat- en gedachtenwolken die boven het hoofd van een Sim worden weergegeven zullen verborgen worden. Gebruik hideHeadlineEffects on om deze cheat aan te zetten en hideHeadlineEffects off om deze cheat weer uit te zetten.
cas.fulleditmode – Voer deze cheat in nadat testingcheats true is geactiveerd om alle mogelijkheden in Creëer-een-Sim vrij te spelen.
casclockspeed [0-10]: hiermee kan je de animatie van Sims in CAS vertragen of versnellen. Met casclockspeed 0 zet je de animaties op pauze en met casclockspeed 10 zet je de animaties op de snelste stand.
crafting.shorten_phases – Het maken van voorwerpen duurt minder lang (schilderen, houtbewerken etc.).
sims.spawnsimple<#> – Roept een random groep Sims op. Vul bij <#> het aantal Sims dat je wilt laten verschijnen in. Let erop dat te veel Sims er voor kan zorgen dat De Sims 4 uitvalt of dat er andere problemen ontstaan.
Careers.promote Gradeschool = Hiermee verhoog je het cijfer op het rapport van kinderen met twee punten. (bijvoorbeeld van een 6 naar een 8, als je de cheat nogmaals gebruikt dan hebben ze een 10 als cijfer)
Careers.promote Highschool = Hiermee verhoog je het cijfer op het rapport van tieners met twee punten. (bijvoorbeeld van een 6 naar een 8, als je de cheat nogmaals gebruikt dan hebben ze een 10 als cijfer)
Careers.demote Gradeschool = Hiermee verlaag je het cijfer van kinderen met twee punten.
Careers.demote Highschool = Hiermee verlaag je het cijfer van tieners met twee punten.
bb.moveobjects – Met deze cheat geactiveerd kan je voorwerpen overal plaatsen zonder beperkingen.
bb.enablefreebuild – Hiermee kan je de werklocaties van De Sims 4 Aan het Werk (ziekenhuis, wetenschapslab en het politiebureau) en verborgen kavels bewerken.
Met de cheat bb.showhiddenobjects kan je bijvoorbeeld verzamelbare voorwerpen in de koopmodus zichtbaar maken. Met bb.ignoregameplayunlocksentitlement kan je alle carrièrebeloningen meteen vrijspelen.
Voor de volgende cheats moet je eerst testingcheats true in hebben gevuld. 
stats.set_skill_level [vaardigheid]1-10 – Hiermee kan je het vaardigheidsniveau van de geselecteerde Sim aanpassen. Bij [vaardigheid]moet je de codenaam gebruiken van de vaardigheid die je wilt verbeteren. Hieronder volgt een overzicht van alle codenamen van de vaardigheden.
Codenamen:
Volwassenen
Major_Charisma = Charisma
Major_GourmetCooking = Culinair koken
Skill_Fitness = Fitness
Major_VideoGaming = Gamen
Major_Guitar = Gitaar
Major_Handiness = Handigheid
Major_Logic = Inzicht
Major_HomestyleCooking = Koken
Major_Comedy = Komedie
Major_Bartending = Mixologie
Major_Mischief = Ondeugd
Major_Piano = Piano spelen
Major_Programming = Programmeren
Major_RocketScience = Raketwetenschap
Major_Painting = Schilderen
Major_Writing = Schrijven
Major_Gardening = Tuinieren
Major_Violin = Viool spelen
Major_Fishing = Vissen
De Sims 4 In de Natuur
Major_Herbalism = plantkunde
De Sims 4 Aan het Werk
Major_Baking = Bakken
Major_Photography = Fotografie
De Sims 4 Wellnessdag
Major_Wellness = Wellness
De Sims 4 Beleef het Samen
Minor_Dancing = Dansen (1-5)
Major_DJ = DJ-mixen
De Sims 4 Stedelijk Leven
Major_Singing = Zingen
De Sims 4 Vampieren
Major_PipeOrgan = Pijporgel
VampireLore = Vampierkennis
De Sims 4 Bowlingavond
Skill_Bowling = Bowlen
De Sims 4 Ouderschap
Major_Parenting = Opvoedkunde
Kinderen
Skill_Child_Creativity = Creativiteit
Skill_Child_Mental = Mentaal
Skill_Child_Motor = Motoriek
Skill_Child_Social = Sociaal
Wil je nog meer cheats? Deze zijn te vinden op www.pinguintech.nl . (de cheats die ik heb gebruikt heb ik ook van deze pagina) 


Tot de volgende post! xxxx hetsimsmeisje

Reacties